Zomerfilm Hulst

Zomerfilm Hulst wijkt uit naar binnenlocatie Basiliek!

19 en 20 augustus vindt de 7e editie van Zomerfilm Hulst plaats. De openluchtbioscoop die normaliter altijd op het Molenbolwerk wordt gehouden, zal dit jaar voor de eerste keer in een binnenlocatie plaatsvinden. In verband met de slechte weersvoorspelling wijkt de organisatie voor de filmvertoningen en alle randprogramma-onderdelen uit naar de Basiliek te Hulst.

Als het weer alsnog meevalt, zal het eet- en randprogramma op een buitenterras worden gepresenteerd. De films worden wel binnen vertoond. De toegang blijft gratis, maar verder zijn er wel een aantal zaken die in de binnenlocatie anders geregeld zijn. Zo is er bijvoorbeeld een beperkt aantal zitplaatsen van 600. Meenemen van eigen stoeltjes is bijvoorbeeld in de Basiliek niet nodig en kan ook niet. Meenemen van eigen drankjes en snacks mag nog wel, maar deze mogen alleen in de daarvoor aangewezen horecahoek genuttigd worden en dus niet op de zitplaatsen bij de filmvoorstelling.

Verder blijft het programma ongewijzigd en kan publiek op vrijdag 19 augustus vanaf 19.30u genieten van lekkere snacks, dans en muziek. Ook is er een barbier voor kinderen en de papa's en kunnen kinderen stoere neptattoo's laten zetten. Om 21.00u start de film 'De Boskampi's'. Op zaterdag 20 augustus gaat Zomerfilm om 18.00u van start. Dan zijn er diverse eetkraampjes die Zweeds getinte gerechten zullen serveren en zorgen de DJ's Bjorn och Larson ervoor dat publiek om 21.00u helemaal opgewarmd is voor de vertoning van de Zweedse film 'De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween'.

Gepost door: wouter
  • Berichten voor "Zomerfilm Hulst wijkt uit naar binnenlocatie Basiliek!":
  • Nog geen berichten.
Commentaar is uitgeschakeld voor dit news item.
Zomerfilm

Gratis openlucht film
Molenbolwerk - Hulst