Zomerfilm Hulst

Huisregels

Een gratis en openbaar evenement kan niet zonder enkele huisregels, dus wij hebben er ook een paar:

 LEEFTIJD

Voor Zomerfilm geldt geen leeftijdsgrens. Bezoekers zijn verplicht om zich te kunnen legitimeren conform de wettelijke identificatieplicht (identiteitskaart, paspoort of rijdbewijs). Indien je geen legitimatiebewijs bij je hebt, indien hier om wordt gevraagd, kan je de toegang tot het evenement geweigerd worden. Bezoekers onder de leeftijd van 18 jaar die op welke manier dan ook aan alcoholhoudende consumpties zijn gekomen en deze nuttigen worden van het terrein verwijderd bij controle.


MUNTEN

Drank en eten kan worden betaald met de hiervoor aangestelde munten. Munten zijn verkrijgbaar bij de kassa (contant of PIN). Eenmaal gekochte consumptiemunten zijn alleen voor deze editie geldig. Ze kunnen op vrijdag tot 00.00u worden aangeschaft en besteed. Zaterdag kunnen ze tot 01.00u worden ingewisseld.

 

EIGEN RISICO

Betreding van het evenemententerrein geschiedt op eigen risico. Zomerfilm dan wel de medewerkers die voor de organisatie actief werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiƫle schade dan wel immateriƫle schade die de bezoeker(s) van de locatie noch binnen, noch buiten het terrein en/of het evenement mochten ondervinden.

 

PARKEREN/FIETSENSTALLING

Fietsen (brommers/scooters etc) dienen op de daarop aangewezen plaatsen geparkeerd te worden. Deze stalling is gelegen aan het 's Gravenhofplein. EHBO Op het festivalterrein is een uitgebreide EHBO-post aanwezig. Hier kun je terecht voor kleine dingen, zoals paracetamol of een pleister of voor ernstige gevallen.

 

GEDRAG

We zijn een gratis toegankelijk festival waar veel mag en veel kan, maar bij agressief gedrag volgt directe verwijdering en overdracht aan de politie.

 

GLASWERK

Het is toegestaan om zelf iets te drinken/snacken mee te nemen voor tijdens de film (in de Basiliek alleen in de pauze toegestaan), maar glaswerk is niet toegestaan op het terrein. Zorg dus dat je alleen plastic of kartonnen verpakkingen meeneemt!

 

APARTE REGELS BIJ VERTONING IN BASILIEK

- Toegang blijft gratis. Er is wel een beperkt aantal zitplaatsen (600), dus vol = vol.

- Meenemen van tafels/stoelen is in de Basiliek niet nodig en kan ook niet.

- Meenemen van eigen drankjes en snacks mag nog steeds, maar mag alleen in de daarvoor aangewezen horecahoek genuttigd worden en dus niet op de zitplaatsen bij de filmvoorstelling.

Zomerfilm

Gratis openlucht film
Molenbolwerk - Hulst