Zomerfilm Hulst

Nieuws

aug 18 2019

4 langspeelfilms, 40 korte films, 3 bijzondere locaties en allerlei randprogrammatie. Een hele dikke MERCI aan iedereen die heeft geholpen dit mogelijk te maken: vrijwilligers, sponsoren, partners en last but not least alle bezoekers. Tot volgend jaar!

Gepost door: barbara

Bekijk hier het schema van de kortfilms per lokatie, ofwel de Koning van Engeland (Steenstraat), ofwel de Protestantse Kerk (Houtmarkt):

Gepost door: wouter

De kogel is door de kerk.... 
ZOMERFILM 16 & 17 AUGUSTUS IN DE BASILIEK (adres:  Steenstraat 2)!

In verband met de slechte weersvoorspellingen vindt Zomerfilm Hulst dit jaar in en rond de Hulster Basiliek plaats en niet op het Molenbolwerk. We gaan er als vanouds een geweldig feestje van maken met prachtige films op een wonderschone locatie. Alle programma-onderdelen gaan gewoon door, maar er zijn wel een paar huishoudelijke wijzigingen: 

- zelf stoelen of dekentjes meenemen is niet meer nodig, maar een kussentje om te gebruiken op de kerkstoelen is wel handig. Even meenemen dus:)

- eten en drinken is in de Basiliek NIET toegestaan. Er is buiten wel een heel terrein waar je wat kunt nuttigen of bestellen bij de aanwezig eet- en drinkgelegenheden (zie programma > eten en drinken)

- er zijn minder zitplaatsen in de Basiliek dan op het Molenbolwerk het geval is, dus wil je verzekerd zijn van een plekje: kom op tijd! 

- de kortfilmprogramma's vinden niet plaats in de twee containers, maar bij pop-up Bioscoop Koning van Engeland en bij het Protestants kerkje (beiden naast de Basiliek gelegen).

Gepost door: barbara

Inschrijven voor het Sharing Diner kan niet meer. Vrijdagavond start het festival met eten aan lange tafels op het festivalterrein. Er zijn heerlijke zomerse warme en koude gerechten. De catering wordt in tegenstelling tot wat we eerder vermelden niet door P & P catering verzorgd, maar door Deli4you. Dit vanwege het kleiner aantal deelnemers. Er zijn geen tickets meer verkrijgbaar voor het eten aan lange tafels.

Gepost door: wouter

We vertonen dit jaar vanwege ons 10-jarig jubileum maar liefst 4 films op het grote doek en nog tientallen korte films in de filmcontainers. Bezoekers op zaterdagavond 17 augustus worden getrakteerd op de verborgen (film)parel Hunt for the Wilderpeople. egisseur Taika Waititi combineert hilarische dialoog met epische shots van de Nieuw-Zeelandse wildernis. In de film wordt probleemjoch Ricky Baker als laatste kans bij een pleeggezin op een afgelegen boerderij aan de rand van de Nieuw-Zeelandse bush geplaatst. Zijn nieuwe pleegmoeder Bella, gespeeld door Rima Te Wiata, is warm en zorgzaam. Haar man Hec, gespeeld door Sam Neill, moet echter niks van Ricky hebben. Maar als Hec en Ricky samen in de wildernis belanden, kunnen ze niet anders dan op elkaar vertrouwen.

HUNT FOR THE WILDERPEOPLE
"A hilarious, touching crowd-pleaser"

Zomerfilm is de grootste openluchtbioscoop van Zeeland en gratis toegankelijk voor jong en oud. Kom op tijd voor de beste plaatsen en geniet van elkaar, de films en de sprookjesachtige sfeer. Meer info www.zomerfilm.nl

Gepost door: wouter
Zomerfilm

Gratis openlucht film
Molenbolwerk - Hulst