Zomerfilm Hulst

ZOMERFILM 16 & 17 AUGUSTUS IN DE BASILIEK!

De kogel is door de kerk.... 
ZOMERFILM 16 & 17 AUGUSTUS IN DE BASILIEK (adres:  Steenstraat 2)!

In verband met de slechte weersvoorspellingen vindt Zomerfilm Hulst dit jaar in en rond de Hulster Basiliek plaats en niet op het Molenbolwerk. We gaan er als vanouds een geweldig feestje van maken met prachtige films op een wonderschone locatie. Alle programma-onderdelen gaan gewoon door, maar er zijn wel een paar huishoudelijke wijzigingen: 

- zelf stoelen of dekentjes meenemen is niet meer nodig, maar een kussentje om te gebruiken op de kerkstoelen is wel handig. Even meenemen dus:)

- eten en drinken is in de Basiliek NIET toegestaan. Er is buiten wel een heel terrein waar je wat kunt nuttigen of bestellen bij de aanwezig eet- en drinkgelegenheden (zie programma > eten en drinken)

- er zijn minder zitplaatsen in de Basiliek dan op het Molenbolwerk het geval is, dus wil je verzekerd zijn van een plekje: kom op tijd! 

- de kortfilmprogramma's vinden niet plaats in de twee containers, maar bij pop-up Bioscoop Koning van Engeland en bij het Protestants kerkje (beiden naast de Basiliek gelegen).

Gepost door: barbara
  • Berichten voor "ZOMERFILM 16 & 17 AUGUSTUS IN DE BASILIEK!":
  • Nog geen berichten.
Zomerfilm

Gratis openlucht film
Molenbolwerk - Hulst