Zomerfilm Hulst

Bezoekers weten massaal eerste binneneditie Zomerfilm te vinden

Genoodzaakt door het ietwat regenachtige weer, is Zomerfilm Hulst dit jaar voor het eerst in een binnenlocatie - de Basiliek - gehouden. Dat bleek voor de meeste bezoekers geen probleem aangezien op zaterdagavond 21 augustus de zaal zelfs helemaal 'vol' was en ook de familie-editie op de vrijdagavond ervoor druk bezocht.

Zomerfilm, dat normaliter jaarlijks op het Molenbolwerk in Hulst gehouden wordt, staat vooral bekend om de betoverende sfeer van de locatie. De Basiliek bleek een gelijkwaardige binnenvariant. Een deel van de randprogrammering, zoals de Zweedse foodmarket, de barbier, de live muziek en dansact, vond in de tuin van de Basiliek plaats. Ook hadden wij een tweede scherm buiten geplaatst, voor wie echt liever buiten film wilde kijken.

Zomerfilm Hulst is dit jaar door zo'n 850 bezoekers bezocht en zal volgend jaar weer in augustus plaatsvinden. De exacte datum en locatie wordt later via deze site en via Facebook bekend gemaakt. Bij mooi weer natuurlijk 'gewoon' weer op het Molenbolwerk.

Tot volgend jaar!

Gepost door: wouter
  • Berichten voor "Bezoekers weten massaal eerste binneneditie Zomerfilm te vinden":
  • Nog geen berichten.
Commentaar is uitgeschakeld voor dit news item.
Zomerfilm

Gratis openlucht film
Molenbolwerk - Hulst