Huisregels

Corona-maatregelen 

Uiteraard organiseren wij deze editie van Zomerfilm volgens de geldende maatregelen om corona te bestrijden. En dat verwachten we ook van onze bezoekers. Dit houdt in:  

- bezoekers reserveren vooraf een plaatsbewijs. 

- bezoekers dienen voor, tijdens en na de film in de auto te blijven. Uiteraard mag je wel gebruik maken van de aanwezige toiletten. Ook voor gebruik van EHBO, mag je natuurlijk de auto verlaten.  

- alle aanwezigen die zich op het terrein bewegen, houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar. 

- de organisatie zorgt voor voldoende mogelijkheden om je handen te desinfecteren. 

Heb jij of iemand uit jouw huishouden gezondheidsklachten, zoals verhoging vanaf 38 graden of koorts, last van neusverkoudheid, hoesten, niezen, loopneus en/of keelpijn of overige verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis. 

 LEEFTIJD

Voor Zomerfilm geldt geen leeftijdsgrens. Bezoekers zijn verplicht om zich te kunnen legitimeren conform de wettelijke identificatieplicht (identiteitskaart, paspoort of rijdbewijs). Indien je geen legitimatiebewijs bij je hebt, indien hier om wordt gevraagd, kan je de toegang tot het evenement geweigerd worden. Bezoekers onder de leeftijd van 18 jaar die op welke manier dan ook aan alcoholhoudende consumpties zijn gekomen en deze nuttigen worden van het terrein verwijderd bij controle.

EHBO

EHBO Op het festivalterrein is een uitgebreide EHBO-post aanwezig. Hier kun je terecht voor kleine dingen, zoals paracetamol of een pleister of voor ernstige gevallen.

EIGEN RISICO

Betreding van het evenemententerrein geschiedt op eigen risico. Zomerfilm dan wel de medewerkers die voor de organisatie actief werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiĆ«le schade dan wel immateriĆ«le schade die de bezoeker(s) van de locatie noch binnen, noch buiten het terrein en/of het evenement mochten ondervinden. 

GLASWERK

Het is toegestaan om zelf iets te drinken/snacken mee te nemen voor tijdens de film, maar glaswerk is niet toegestaan op het terrein. Zorg dus dat je alleen plastic of kartonnen verpakkingen meeneemt!

AFVAL

Je krijgt bij aankomst een vuilniszakje. Ons verzoek is om daar je afval in te doen en dat zelf mee naar huis te nemen.

Zomerfilm