Nieuws

Op 2 & 3 september kun je weer op het oude vertrouwde Molenbolwerk in Hulst genieten van de allerfijnste films! En zoals vanouds is het nog altijd gratis entree voor deze mooiste bioscoopzaal van de lage landen!

Gepost door: barbara
Wegens annulering zijn er enkele kaarten voor de zorg-editie vrijgekomen die we nu beschikbaar stellen voor iedereen die graag nog naar Zomerfilm wil komen. Dus wacht niet te lang en pak die laatste kaarten! Op het programma staat de fantastische film ‘De Beentjes van Sint Hildegard’.
Bestel hier je tickets en houd je mailbox (check indien nodig je junkmail) goed in de gaten voor alle praktische info. LET OP er zijn alleen nog tickets voor lage (normale) auto’s!
Gepost door: barbara

Heb je kaarten voor Zomerfilm vandaag of morgen? Vergeet dan niet je nummer te printen en achter je ruit te leggen als je arriveert. En om alles zo smooth mogelijk te laten verlopen, vragen we je met klem om in het juiste tijdvak aan te komen. We maken er met z’n allen weer een feestje van! Heb je hierover nog lastminute vragen? Stuur een whatsapp naar: 06-53749713.

Gepost door: barbara

Alle kaarten waren weer binnen een paar dagen verkocht. We gaan er weer een feestje van maken!

Gepost door: barbara

Ga naar programma en bestel je tickets!

Gepost door: barbara
Zomerfilm