Nieuws

Wegens annulering zijn er enkele kaarten voor de zorg-editie vrijgekomen die we nu beschikbaar stellen voor iedereen die graag nog naar Zomerfilm wil komen. Dus wacht niet te lang en pak die laatste kaarten! Op het programma staat de fantastische film ‘De Beentjes van Sint Hildegard’.
Bestel hier je tickets en houd je mailbox (check indien nodig je junkmail) goed in de gaten voor alle praktische info. LET OP er zijn alleen nog tickets voor lage (normale) auto’s!
Gepost door: barbara

Heb je kaarten voor Zomerfilm vandaag of morgen? Vergeet dan niet je nummer te printen en achter je ruit te leggen als je arriveert. En om alles zo smooth mogelijk te laten verlopen, vragen we je met klem om in het juiste tijdvak aan te komen. We maken er met z’n allen weer een feestje van! Heb je hierover nog lastminute vragen? Stuur een whatsapp naar: 06-53749713.

Gepost door: barbara

Alle kaarten waren weer binnen een paar dagen verkocht. We gaan er weer een feestje van maken!

Gepost door: barbara

Ga naar programma en bestel je tickets!

Gepost door: barbara

Ons leven staat intussen al 1,5 jaar in het teken van het coronavirus. Medewerkers in de zorg werken al tijden keihard om alle clienten en patienten zo goed mogelijk te verzorgen. Daarvoor willen wij ze graag bedanken. En dat doen we door op vrijdag 10 september een extra editie van Zomerfilm te organiseren, speciaal voor medewerkers in de zorg bij Tragel en ZorgSaam. Onder het personeel van deze twee grote zorginstanties zullen hiervoor kaarten worden verloot. We vertonen die avond de film ' De Beentjes van Sint Hildegard', een komisch drama over een echtpaar dat gevangen zit in een benauwend huwelijk. Deze film van Johan Nijenhuis, met Herman Finkers in de hoofdrol, is ontroerend, grappig en heel charmant. 

Gepost door: barbara
Zomerfilm